1. BİYOLOJİ GÜNLERİ ETKİNLİĞİ SONA ERDİ

27 Mayıs 2022 Cuma

Bölüm Başkanlığımız tarafından ilk kez düzenlenen ve üniversitemizin tüm paydaşlarına açık olan “1. Biyoloji Günleri” etkinliği 24-25 Mayıs 2022 tarihlerinde akademik ve idari personeller ile öğrencilerin yoğun katılımları ile gerçekleştirilmiştir. Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz bilimsel bir konu üzerinde literatür taraması yapma, bunu bir sunum haline dönüştürme, topluluk önünde konuşma ve heyecanlarını yenme gibi becerilerini daha da geliştirme imkanı bulmuşlardır.

Etkinliğimizin gerçekleştirilmesinde desteklerini esirgemeyen Giresun Üniversitesi Rektörlüğü ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığına teşekkürlerimizi arz ederiz. Ayrıca katılımları ile etkinliğimizi onurlandıran Dekanımız Sayın Prof. Dr. Beyhan KESİK’e, Dekan Yardımcıları Sayın Dr. Öğr. Üyesi Ali Zafer DALAR ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Hamza KOÇ’a, Fakülte Sekreteri Sayın Erol CAN’a, Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyeleri Sayın Prof. Dr. Hakan BEKTAŞ, Sayın Prof. Dr. Birsen OKSAL, Sayın Prof. Dr. Bahar SÖKMEN ve Sayın Prof. Dr. Şirin DİLLİ’ye, Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri Sayın Doç. Dr. Kadriye ÖZCAN ve Doç. Dr. Salih DURDU’ya, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim üyeleri Sayın Doç. Dr. Ali ACAR ve Dr. Öğr. Üyesi Lütfiye ÖZALEMDAR’a, Espiye Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin ŞEKER’e, Alucra Turan BULUTÇU Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Sayın Dr. Deniz KURT ile Espiye Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Tıbbi ve Aromatik Bitkiler programı öğrencileri ve Mühendislik Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik öğrencilerine teşekkür ederiz.